Statik IP Bildirimleri Hakkında Duyuru

Statik IP Bildirimleri Hakkında Duyuru

Statik IP bildirimi ile ilgili olarak tanınan sürenin uzatılması konusunda Birliğimiz tarafından Sosyal Güvenlik Kurumu ile görüşmeler yapılmış, Kurum web sayfasında, bildirim için belirlenen sürenin 31.01.2017’ye ötelendiği duyurulmuş, ancak sonrasında bu tarih Kurum tarafından 31.12.2016 olarak güncellenmişti.

Birliğimiz tarafından Kurum ile yapılan görüşmelerde, bildirimin hangi tarihe kadar tamamlanması gerektiği ile ilgili net bilgi istenmiş; 31.12.2016 tarihine kadar tamamlanmasının istendiği bilgisi alınmıştır. 26.12.2016 tarihinde, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından Medula Eczane Ekranında da buna yönelik bir duyuru yayımlanmıştır.

Birliğimiz tarafından, eczacılarımızın statik IP kullanımı ile ilgili olarak, internet servis sağlayıcıları ile görüşmeler yapılarak, meslektaşlarımıza sağlanabilecek kampanyalar hakkında bilgi istenmiştir. Eczacılara yönelik kampanyaları hakkında bildirimde bulunan Turkcell Superonline ve Türk Telekom firmalarının kampanya şartları aşağıdaki şekildedir.

Firmalar, mobil (cep telefonu) uygulamaları ile ilgili çalışmalarının sürdüğü ve buna yönelik kampanyalarının ayrıca duyurulacağı bilgisini vermektedir. Diğer yandan, duyurulan kampanyaların bir kısmı 01.01.2017 tarihinden itibaren geçerli olacaktır. Tüm bunlar Birliğimiz tarafından Kuruma aktarılmış olup, Statik IP bildirimi için 31.12.2016 olarak belirlenen tarihin ötelenmesi için Sosyal Güvenlik Kurumu ile görüşmelerimiz devam etmektedir. Kurum, mevcutta statik IP’si olan meslektaşlarımızın statik IPlerini sisteme kaydetmelerini veya daha önce sisteme kaydettiği bilgilerin doğruluğunu kontrol etmelerini bildirmektedir.

Konu hakkındaki gelişmeler, web sayfamız aracılığıyla duyurulmaya devam edecektir.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ