40. Dönem Merkez Heyeti 5. Başkanlar Danışma Kurulu Ankara’da Gerçekleştirildi

40. DÖNEM MERKEZ HEYETÄ° 5 Ä°NCÄ° BAÅžKANLAR DANIÅžMA KURULU ANKARA’DA GERÇEKLEÅžTÄ°RÄ°LDÄ°.


40. Dönem Türk Eczacıları BirliÄŸi Merkez Heyeti 5 inci BaÅŸkanlar Danışma Kurulu, TEB Merkez Heyeti, Denetleme Kurulu ve Bölge Eczacı Odalarımızın baÅŸkan ve yöneticilerinin katılımıyla 13 Nisan 2017 tarihinde Ankara’da gerçekleÅŸtirildi. Toplantının gündemi, IMS Health firmasının veri toplama giriÅŸimleri, Alliance Healthcare firmasının “Alphega Eczane” ve diÄŸer bazı “danışmanlık / koçluk” firmalarının farklı isimlerle yürüttüÄŸü çalışmalar ile SGK Protokol revizyon süreci idi.

5 inci BaÅŸkanlar Danışma Kurulu Toplantısı, TEB BaÅŸkanı Ecz. ErdoÄŸan Çolak’ın ülke ve dünya genelinde yaÅŸanan önemli geliÅŸmeler ile toplantı gündeminde olan konu baÅŸlıkları hakkındaki konuÅŸması ile baÅŸladı. Toplantı TEB Genel Sekreteri Ecz. Arman ÜNEY’in gündem baÅŸlıkları hakkında yapmış olduÄŸu kapsamlı sunum ile devam etti.

Yaklaşık 7 saat süren toplantıda, toplantıya yoÄŸun katılım gösteren Bölge Eczacı Odası BaÅŸkan ve yöneticileri, gündem baÅŸlıkları hakkında görüÅŸ ve önerilerini paylaÅŸtılar. Toplantı sonucunda, gündemde yer alan konu baÅŸlıkları hakkında bir sonuç bildirgesi yayınlanmasına karar verildi.